Wanneer het u wat lijkt om mee te spelen in ons orkest doet u er goed aan eens te komen luisteren of misschien zelfs eens een keer mee te spelen op een repetitie.

Gelet op de samenstelling van het orkest, is er nu behoefte aan 1e en 2e violen en vooral de altviool! Het kan zijn dat er aan uw instrument op dit moment geen behoefte is.
Het orkest bestaat nu een aantal jaren. Om mee te spelenmet ons orkest is dan ook zeker 2 à 3 jaar les op het instrument vereist en bij voorkeur ook ervaring in het samen spelen.

Wij verwelkomen graag mensen die in het verleden veel hebben gespeeld en om welke reden dan ook nu niet meer actief musiceren, maar graag weer eens willen samenspelen in een orkest.

U kunt gerust een keer komen kijken of het iets voor u is!

U vindt de adresgegevens bij LOCATIE. Gelukkig biedt deze plek ons veel ruimte om - vanwege Covid - op afstand van elkaar te spelen in een grote ruimte, die goed is geventileerd. Op deze pagina ziet u een impressie van de repetities in deze locatie.

We nodigen altviool spelers graag uit om op de lege plekken plaats te nemen!

Wel vragen wij om u vooraf aan te melden:

U kunt dan eens proeven wat Symphonic Seniors u te bieden heeft. U zult merken dat wij met veel plezier samen musiceren!

Klik op de foto's voor een vergroting!